5 Simple Techniques For su kaçak tespiti

Wiki Article

En Uygun Su Kaçağı Tespiti Ücretleri, Tesisat sektörüne yeni bir boyut kazandıran firmamız Doğa Tesisat ile tanışın. Su tesisatı alanında yetişen ve ustalık belgesine sahip İstanbul’ un en iyi tesisat ustalarından oluşan kadromuz ile kırmadan su kaçağı tespiti yapıyoruz.

Su kaçağı tespiti ve su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak 30 yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Yüksek Basınç: Gece ve gündüz suyun sıklıkla kullanım zamanına uygun olarak borulara farklı basınç sistemi uygulanmaktadır. Buna bağlı olarak borunun kaldıramayacağı oranda su basıncı gelmesi işlemi ile su kaçaklarına neden olmaktadır.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su su kaçağı tespiti akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

Son sorunuzdan başlayarak cevap vermek gerekirse, evet banyoda su kaçağı olursa sizin tuvaletin tavanından su akabilir. Bunun sebebi ise; banyodan betona sızan su, beton arasındaki çatlaklardan sızarak tuvaletin tavanında akabilir. Bu olağan bir durumdur.

Termal Kamera : Temelde ısıyı su tesisatçısı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Akustik dinleme cihazları da su kaçağı tespitinde sıklıkla kullanılan bir diğer araçtır. Bu cihazlar, suyun borular içinde geçerken su kaçağı tespit oluşturduğu sesleri algılayarak sızıntının olduğu noktayı belirleyebilir.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

Şimdi banyomun farklı bir yerinde yine su kaçağı su kaçak tespiti bulunmaktadır. Firmanızda servis talep edersem aynı şekilde uzun süren bir çalışma olur mu ve tekrardan banyo tadilata girer mi?

Bu yeni yöntemler kurumsal tesisat firmaları tarafından kullanılmaktadır. Ancak sizlere tavsiyemiz tesisatçıya mutlaka tesisat kaçak tespit cihazı ile kırmadan su kaçağı tespiti su kaçağı bulma ile ilgili bilgi alın.

Tuvalet Tıkanıklığı Açma: Tuvaletlerdeki tıkanıklıkları özel cihazlar ile hızlı ve pratik bir şekilde açarlar.

Report this wiki page